HOME
ISTORIJA
GEOGRAFIJA
KULTURA
UMETNOST
OBRAZOVANJE
MEDIJI
TURIZAM
SPORT
BIZNIS
SAOBRACAJ
GRADOVI
MANIFESTACIJE
INFO & KONTAKT
MAPA PREZENTACIJE
PCPRESS

Autonomna Pokrajina Vojvodina cini severni deo Republike Srbije odnosno Savezne Republike Jugoslavije. Prostire se na Panonskoj niziji sa povrsinom od 21.506 km2 na kojoj zivi oko dva miliona stanovnika. Glavni grad je Novi Sad.

OPSIRNIJE

Disite punim plucima

Na Novosadskom sajmu na manifestaciji "ART EXPO", od 22. do 26. aprila '98. u organizaciji Vojvodina Web Team-a je odrzana manifestacija "NET SVET" na kojoj je bio predstavljen Internet na temu komunikacija, biznisa i umetnosti.

www.netsvet.com

Upisite svoju email adresu i posaljite nam je ukoliko zelite da Vas obavestavamo putem elektronske poste o izmenama na prezentaciji i ostalim novostima.

Picture Picture Picture Picture Picture
Telefonoteka
Picture

TELEFONOTEKA je pocela da puni svoju prezentaciju. Mozete naci cene, prijavu za oglasavanje, spisak oglasivaca iz proslog broja... Pogledajte sami

Backa Palanka

Prezentacija Backe Palanke je nov deo Vojvodine.com Ako ste se prijavili na listu, za Vas i nije neka novost. Prijavite se i vi na listu da prvi saznate novosti na prezentaciji Vojvodine.

Novi Sad

Prosirili smo sa novim linkovima stranicu Novog Sada. Da li Vi imate da dodate neki novi link?

Sombor

Da li ste pogledali prezentaciju Sombora? Nije obimna, mozete li dodati nesto?

Vrsac

Vrsac sa svojim zanimljivostima ne bi trebalo zaobici. Ako ste iz Vrsca mozete li pomoci da obogatimo prezentaciju?

VESTI

23.02.1998.

Popravljen je prosli UPDATE tj. dodata je veza ka stranici Vrbasa.

U okviru Zrenjanina je dodata veza ka jos jednoj prezentaciji. Opstina se predstavila na adresi ZRENJANIN.ORG.YU.

Na stranici Novog Sada je dodat baner i link ka prezentaciji Kulturnog centra grada.

Promenuli smo boju pozadine za vesti zbog korisnika IE koji su se zalili da se linkovi pojavljuju u tamnoplavoj a ne u definisanoj crvenoj boji.

Na stranici MEDIJA je dodat nov link ka Internet magazinu o umetnosti, ARTMAGAZIN-u.

Veci deo externih linkova smo opisali kako bi se izbegli nesporazumi. Nastavljamo azuriranje prezentacije.

20.02.1998.

Backa Palanka, ne kao mesto vec kao Opstina, postavljena je pod opstine-gradovi. Podaci su najsveziji, uzeti od Opstinske uprave.

Postavljene su linkovi - veze ka prezentacijama Subotice i Vrbasa, a Novi Sad je dobio jos jednu komercijalnu prezentaciju pod imenom: WWW.NOVISAD.COM i prezentaciju Kulturnog centra grada.

Obzirom da dolazi do nesporazuma sta je deo prezentacije a sta spoljasni link, od sada cemo i tekstualno opisati sadrzaj prezentacije na koju vodi link.  Moramo naglasiti da je sve sto se tice VOJVODINA.COM uniformisano u dizajnu, ili barem deo dizajna (pozadina, dugmici...). Inace prezentacija Vojvodine je otvorena prezentacija  i necemo izbegavati postavljanje linkova i banera na stranice. Zelimo da skupimo sto vise aktuelnih podataka o regiji i iz regije na jednom mestu - na VOJVODINA.COM.

Ovih dana cemo otvoriti nove rubrike koje Vi treba da popunjavate. Da Vam otkrijemo recimo “Vic o Lali” - knjiga u izdanju Matice srpske. Predstavicemo Vam delove knjige a od Vas ocekujemo da je dopunite svojim vicevima.


YuNet
[Opsirnije] [Istorija] [Geografija] [Kultura] [Mediji] [Sport] [Gradovi] [Info i kontakt] [Mapa]
Statistics